SITO ŠTAMPA MAJICA

DIGITALNA ŠTAMPA MAJICA

VEZ NA TEKSTILU

Prodaja i brendiranje majica,dukseva,radnih odela...

Štampa

Naše usluge se zasnivaju  prvenstveno na prodaji i štampanju  majica, dukseva ,  i drugog reklamnog materijala sa standardnim i najsavremnijim tehnikama štampe koje se koriste za štampu na malim, srednjim i velikim tiražima. Sve naše usluge se zasnivaju na dugogodišnjem iskustvu našeg tima, prvenstveno stečenog radom u praksi sa raznoraznim tehnikama štampe, od ideje , pripreme do same realizacije gotovog proizvoda! Veliki broj kompanija, sindikata,sportskih klubova koji se nalaze u nasim referencama garantuju pouzdanost i kvalitet usluge.

Ciljna grupa naših proizvoda su tzv.mala i srednja preduzeća, radnje, klubovi, udruženja, kompanije  čiji je najveći problem do sada bio GDE i KAKO da nabave i odštampaju potrebne količine REKLAMNOG i PROPAGANDNOG materijala za njihove potrebe.

 ZATO smo sada mi tu da Vam obezbedimo potrebnu  KOLIČINU različitog reklamnog materijala od majica, upaljača, hemijski, kišobrana, rokovnika… odličan KVALITET uz pristupačnu CENU a sve to

 NA JEDNOM MESTU!!!

Sami ciljevi se ostvaruju prvenstveno putem pružanja usluga koje imaju kontinuiranu i odgovornu podršku od strane našeg stručnog tima.

Sito štampa
Sito štampa
Štampa tekstila velikog formata
Štampa tekstila velikog formata