DIREKTNA DIGITALNA ŠTAMPA TEKSTILA

VEZ NA TEKSTILU

SITO ŠTAMPA MAJICA, DUKSEVA,  TORBI ...<

O nama

Štamparija „Ultra Fashion“ osnovana je 2005. godine s ciljem pružanja usluga SITO štampe na majicama, duksevima i ostalom tekstilnom materijalu.Shodno zahtevima tržišta, prateći nove trendove, kao i potrebe sve većeg broja zadovoljnih klijenata, štamparija se razvijala i napredovala. Konstantno je ulagano u nove mašine, tehnologije i znanje.

Delatnost štamparije je, pored sito štampe, proširena i na druge vrste štampe, pre svega na najmoderniju digitalnu UV štampu, tampon štampu, vez na tekstilu, lasersku gravuru,  štampu flajera, kataloga, blokovske robe itd.

SITO ŠTAMPA - u našem proizvodnom pogonu primenjujemo DIREKTNU i INDIREKTNU sito štampu na tekstilu do maksimalne veličine otiska 42*53cm (A2 format) na automatskoj i ručnoj sito mašini. Direktnu sito štampu radimo do 6 boja, a indirektnu možemo raditi u bezbroj različitih boja, po zahtevu klijenata. Naš trenutni mesečni kapacitet SITO štamparije je preko 200 000 otisaka!!! Sito štampom se može štampati na različitim materijalima i oblicima ( kačketi, majice, košulje, duksevi, torbe, kišobrani, radna odela, kombinezoni, jakne, prsluci, rokovnici, torbe, kožni setovi...).
UV ŠTAMPA - posedujemo najmoderniju mašinu za digitalnu UV štampu maksimalnog otiska 290*590mm i visine predmeta do 180mm. Dnevni kapacitet zavisi od više parametara, i to od veličine otiska, stepena potrebne rezolucije, da li treba bela podloga ili ne... okvirno, sa standardnom veličinom štampe npr. za olovke 4*40mm u koloru štampamo od 4 - 5000 kom dnevno!   Digitalna štampa omogućava odličan kvalitet i kratak rok izrade. 


TAMPON ŠTAMPA - u okviru štamparije postoji i pogon tampon štampe za štampu na olovkama, upaljačima, privescima, satovima, rokovnicima... maksimalna veličina otiska je 150*70mm.
OFSET ŠTAMPA – u svom proizvodnom asortimanu nudimo i uslugu ofset štampe malih i velikih formata (vizit karte, memorandumi, brošure, flajeri, katalozi, posteri, knjige, koverte...).
Pored gore pomenutih mašina posedujemo kompletnu prateću opremu, kao što su tunel za sušenje, fleš sušare, vakum stolove, prese...
Koristeći savremene tehnologije i prateći najnovije trendove nastojimo da kvalitetom ispunimo sve zahteve naših sadašnjih i budućih klijenata u pogledu izrade promotivno – reklamnog materijala, i to od dizajna do štampe.
Veliki broj dugogodišnjih klijenata, konkurentne cene, kratak rok isporuke, kvalitetan rad i dostava na
željenu adresu, naša su najbolja preporuka.