ULTRAFASHION - Štampanje reklamnog materijala Novi Sad

DIREKTNA DIGITALNA ŠTAMPA TEKSTILA

VEZ NA TEKSTILU

SITO ŠTAMPA MAJICA, DUKSEVA,  TORBI ...<

O nama

Štamparija „Ultra Fashion“ osnovana je 2005. godine s ciljem pružanja usluga SITO štampe na majicama, duksevima i ostalom tekstilnom materijalu. Shodno zahtevima tržišta, prateći nove trendove, kao i potrebe sve većeg broja zadovoljnih klijenata, štamparija se razvijala i napredovala. Konstantno je ulagano u nove mašine, tehnologije i znanje čime smo nastavili i u ovoj 2021 godini!

Delatnost štamparije je, pored sito štampe tekstila, proširena i na druge vrste štampe pre svega na najmoderniju digitalnu štampu tekstila - poznatiju kao DTG štampa (direct to garment),  i MAŠINSKI VEZ  na tekstilu.

SITO ŠTAMPA - u našem proizvodnom pogonu primenjujemo DIREKTNU i INDIREKTNU sito štampu na tekstilu do maksimalne veličine otiska 42*53cm (A2 format). Direktnu sito štampu radimo do 6 boja, a indirektnu možemo raditi u bezbroj različitih boja, po zahtevu klijenata. Naš trenutni mesečni kapacitet SITO štamparije je preko 200 000 otisaka!!! Sito štampom se može štampati na različitim materijalima i oblicima ( kačketi, majice, košulje, duksevi, torbe, kišobrani, radna odela, kombinezoni, jakne, prsluci, rokovnici, torbe, kožni setovi...).
DIGITALNA ŠTAMPA NA TEKSTILU - posedujemo jednu od najmodernijih i najbržih mašina za digitalnu štampu na majicama , duksevima i drugom tekstilu. Sam kvalitet DTG štampe na majicama  je trenutno najbolji na svetu, ekološki, dugotrajan, otisak intezivan i mek na opip. Najviše se koristi za male i srednje tiraže jer kao i sve nove tehnologije još uvek je "skup" proces za velike tiraže dok je više nego konkurentan za zahtevne štampe u koloru na malim i srednjim tiražima do nekih 200kom.

VEZ NA TEKSTILU - možda i najstarija tehnika ukrašavanja, brendiranja odevnih predmeta od tekstila.Sve više je zastupljen u potražnji, u mogućnosti smo da ponudimo kvalitetan i brzo odrađen vez na majicama, duksevima, odelima, jaknama koji radimo do maksimalno 12 boja čime ispunjavamo želje i najzahtevnijih klijenata.

Pored gore pomenutih mašina posedujemo kompletnu prateću opremu, kao što su tunel za sušenje, fleš sušare, vakum stolove, prese...

Koristeći savremene tehnologije i prateći najnovije trendove nastojimo da kvalitetom ispunimo sve zahteve naših sadašnjih i budućih klijenata u pogledu izrade promotivno – reklamnog tekstilnog materijala, i to od dizajna do štampe.
Veliki broj dugogodišnjih klijenata, konkurentne cene, kratak rok isporuke, i kvalitetan rad  naša su najbolja preporuka.